KÜTÜKCÜ, İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Mübarek Kurban Bayramı’nın, İslam aleminin birlik ve beraberliğinin pekişmesine vesile olmasını dileyen Başkan Kütükcü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Millet olarak bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, bizim kültürümüzde paylaşmayı, kardeşliği, birlik ve beraberliği temsil eder. Dolayısıyla idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nın milletimizin ve tüm İslam dünyasının dayanışmasının artmasına, birlik ve beraberliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum.

Ayrıca millet olarak, bir yandan bayram sevinci yaşarken, aynı zamanda Filistin başta olmak üzere İslam coğrafyalarında yaşanan zulüm dolayısıyla burukluk içerisindeyiz. Temennimiz, tüm bu beldelerde mübarek Kurban Bayramı’nın ve bayramdaki huzur ikliminin hâkim olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle İslam aleminin, OSB camiamızın ve iş dünyamızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın mutluluk ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”