OSB’LERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROGRAMI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Vodafone Business Türkiye ve Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliğinde, OSBÜK Akademi koordinasyonunda düzenlenen “OSB’lerde Dijital Dönüşüm Programı” eğitimleri sona erdi.

Eğitimlerin on ikinci ve son haftasında, “İş hayatında artık dijital lider profiline ihtiyaç var” diye konuşan Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yonca Gürol, Dijital Liderlik, Dijital Kültür ve Dijital İK konularını anlattı. Gürol, dijital teknolojiler ile bu alandaki bilgilerin iş hayatına nasıl uygulanabileceği ve nasıl bir kültür oluşturacağı üzerine de değerlendirmelerde bulundu.


OSB’LERDE DİJİTAL ELÇİ SAYISI İKİ BİNE YÜKSELİYOR

OSB’lerde Dijital Dönüşüm Programı’nın ikinci dönemi, 24 Ocak’ta OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu ve Yıldız Teknik Üniversitesi İİBF Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Keskin katılımıyla başlatılmıştı. Gaziantep’te startı verilen programda, daha önce yetiştirilen 1.000 dijital elçi sayısının 2.000’e yükseltilmesi hedefleniyor. OSB’ler ile katılımcı firmalarının yoğun katılım sağladığı eğitimler ise 3 grup halinde, 12 başlıkta, 12 hafta boyunca gerçekleştirildi.

 

EĞİTİM BAŞLIKLARI

1- Dijital Dönüşüm ve KOBİ’lere Etkisi

2- Dijital Strateji ve Dijital İş Modelleri

3- Endüstri 4.0 ve Temelleri (Büyük Veri, Veri Analizi)

4- Bulut Bilişim ve 5G

5- Yapay Zekâ, Makine Öğrenmesi, Derin Öğrenme, Üretken Yapay Zekâ, Robotik Süreç Otomasyonu

6- Siber Güvenlik

7- Blockchain

8- Nesnelerin İnterneti, Dijital İkiz ve Simülasyon

9- Üç Boyutlu Yazıcı, Sanal/Artırılmış/Karma Gerçeklik

10- Dijital Pazarlama (1. Bölüm)

11- Dijital Pazarlama (2. Bölüm)

12- Dijital Liderlik/Dijital Kültür/Dijital İK

FOTO GALERİ