KÜTÜKCÜ, ESKİŞEHİR OSB’Yİ ZİYARET ETTİ
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kütükcü, Eskişehir sanayisinin yüzde 80'ine yakınının OSB'de üretim yaptığının altını çizerek, Eskişehir OSB'nin ülkenin sanayi üretimine önemli katkılar verdiğini vurguladı. Eskişehir'de Anadolu'nun ortasında güçlü bir sanayileşme hikayesi yazıldığını belirten Kütükcü, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ve ekibini tebrik etti.
Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ise, 34 milyon metrekare büyüklük ile Türkiye'nin en büyük ikinci OSB'si olduklarını ifade ederek, 2025'te Eskişehir ihracatının 4,2 milyar doları geçtiğini ve bu rakamın 2,5 milyar dolarlık kısmını Eskişehir OSB'deki firmaların gerçekleştirdiğini dile getirdi. Küpeli, OSBÜK Başkanı Kütükcü ve yönetim kuruluna ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin devamında da Eskişehir OSB içindeki Yaşam Park, ATAP, ETİM, MEGEM-ESBEM ile EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunuldu.