OSB BAŞKANLARI VE BÖLGE MÜDÜRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONA ERDİ

OSBÜK tarafından düzenlenen OSB Başkanları ve Bölge Müdürleri İstişare Toplantısı sona erdi. Üç gün boyunca devam eden toplantının kapanışında konuşan OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Gül Akyürek Balta, “OSB’lerle ilgili tüm süreçlerini masaya yatırdığımız, çözüm önerilerini tartıştığımız toplantımızın sonuna geldik. Birlikteliğimizin, sinerjimizin arttığı 3 günü geçirdik. Bu toplantılarda değerli bilgiler edinirken yeni açılımlar ve yaklaşımlar da keşfettik” dedi.

Toplantının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Oturumu’nda, Bakanlığın CBS Birim Sorumlusu Onur Koluaçık, Mekansal Yönetim ve Dijitalleştirme Projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sanayi Bölgeleri Genel Müdür Yardımcısı Caner Koçoğlu, Mekansal Planlama Daire Başkanı Orhan Kılınç, Ruhsat ve İzinler Şube Müdürü Asuman Cömert, Mevzuat Şube Müdürü Hilmi Adnan Yüksel ile CBS Birim Sorumlusu Onur Koluaçık da başta OSB’lerdeki kamulaştırma işlemlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri olmak üzere çeşitli konularda OSB’lerle görüş alışverişinde bulundu.

Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Oturumu’nda, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Muzaffer Barış Morgül, düzenlenen toplantının çok verimli olduğunu söyleyerek, OSBÜK’e teşekkür etti. Konuşmasında Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Morgül, uygulamaların daha iyiye gitmesi mantığıyla hayata geçirildiğini anlattı.

Rehberlik ve Teftiş Başkan Yardımcısı İlker Tura, Başkanlık Müfettişleri Emrah Yıldırım ile Hüseyin Gökçe, OSB’lerde Muhasebe Uygulamaları’nı anlattı ve uygulama birlikteliği konularına dikkat çektiler.

TOBB ETÜ SEM eğitmeni Adnan Erbaş toplantının devamında, “İş Hayatında İletişim, Etkin Yöneticilik ve Liderlik” konulu bir motivasyon konuşması gerçekleştirdi. İletişim becerileri konusuna vurgu yapan Erbaş, iş dünyası ve sosyal ilişkiler konusunu da örneklerle anlattı.

OSBÜK Bilişim ve İş Geliştirme Müdürü Dr. Atilla Yardımcı ise, OSBÜK tarafından özkaynaklarla geliştirilen OSBÜKnet hakkında sunum yaptı. Sürekli geliştirilen OSBÜKnet’i, organize sanayi bölgelerinin nasıl kullanacağını anlatan Yardımcı, 46 konu başlığında OSBÜKnet’in hizmet verdiğini belirtti, uygulamalı şekilde içerikleri anlattı ve OSB’lerden gelen soruları yanıtladı. 

TOPLANTININ TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİNTIKLAYINIZ.


FOTO GALERİ