OSBÜK XII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAZİRAN AYINDA YAPILACAK - OSBÜK - OSBÜK

OSBÜK XII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAZİRAN AYINDA YAPILACAK

02-06-2014

OSB Uygulama Yönetmeliği’nin 147. maddesi gereği, OSB Üst Kuruluşu’nun XII. Olağan Genel Kurul Toplantısı ekli gündemi görüşmek üzere; a) Genel Kurul Üyelerinin en az 2/3 çoğunluğu ile toplanması gereken ilk toplantı; 16 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10.00 da, Mustafa Kemal Mah. 2152 Sokak Kent İş Merkezi 2/16 Çankaya ANKARA adresinde bulunan OSBÜK Merkezinde, b) Birinci toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı; 24 Haziran 2014 Salı günü saat 14.30 da Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:53 Balgat-ANKARA adresinde bulunan MEYRA PALACE Otel’de yapılacaktır.

Bu sebeple; OSBÜK Üyesi Organize Sanayi Bölgesi Yönetimlerinden Bölgelerinin OSBÜK Genel Kurul Temsilcilerini şuana kadar bildirmeyen OSB’lerin Temsilci olduklarını gösterir Müteşebbis Heyet ve/veya Genel Kurul toplantı kararları beklenmektedir.

NOT: OSB Uygulama Yönetmeliğinin 157. maddesi 1. fıkrası gereği; “Her temsilcinin bir oy hakkı vardır. Noter tasdikli vekaletname şartı ile bir temsilci sadece diğer temsilci üyenin oyunu da kullanmak üzere vekil tayin edilebilir. ”

EKLER:

• Gündem,