OSBÜK V. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 MAYIS 2007 TARİHİNDE ANKARA'DA TOBB SALONUNDA YAPILDI. - OSBÜK - OSBÜK

OSBÜK V. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 MAYIS 2007 TARİHİNDE ANKARA’DA TOBB SALONUNDA YAPILDI.

30-03-2008

OSBÜK V. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mayıs 2007 tarihinde çoğunluğun sağlanamaması üzerine 28 Mayıs 2007 tarihinde TOBB Konferans Salonunda Bakanlık Temsilcisi gözetiminde 140 asıl 28 vekaleten temsilcinin katılımı ile gerçekleşti. Genel Kurul Gündemi gereği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent KOŞMAZ, Denetim Kurulu Raporunu OSBÜK Denetçisi Sayın Erhan Ortaköylü ve Mali Bilanço ve Gelir-Gider Tabloları ile Çalışma Programı ve Bütçeyi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mahmut Yılmaz sunmuşlardır.Görev süreleri biten Yönetim ve Denetim Kurulu ibra edilmiştir. Gündem gereği yapılan seçimler sonucu iki yıllık süre için: YÖNETİM KURULUNA: 1 – BÜLENT KOŞMAZ (MANİSA TSO OSB) 2 – MAHMUT YILMAZ (BURSA TSO OSB) 3 ? M.NURETTİN ÖZDEBİR (ASO I. OSB) 4 ? CAHİT NAKİBOĞLU (GAZİANTEP OSB) 5 ? SEDAT SEMERCİ (DENİZLİ OSB) 6 ? İSMAİL KADIOĞLU (ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI OSB) 7 ? TAHİR BÜYÜKHELVACIGİL (KONYA OSB) 8 ? RECEP BEKARLAR (ÇORUM OSB) 9 ? REMZİ OĞUZ YILMAZ (ADANA HACI SABANCI OSB) DENETİM KURULUNA: 1-ERHAN ORTAKÖYLÜ (BALIKESİR OSB) 2-M.BEŞİR YILMAZ (DİYARBAKIR OSB) seçilmişlerdir. Seçimler sonucu OSB Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent Koşmaz, Genel Kurula katılan ve destekleyen tüm temsilcilere teşekkürlerini bildirdiler.