OSBÜK' ÜN 3 MAYIS 2009 TARİHİNDE YAPILAN VII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA 2009-2011 DÖNEMİ İÇİN YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ SEÇİLDİ - OSBÜK - OSBÜK

OSBÜK’ ÜN 3 MAYIS 2009 TARİHİNDE YAPILAN VII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA 2009-2011 DÖNEMİ İÇİN YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ SEÇİLDİ

04-05-2009

0SB Üst Kuruluşu VII. Olağan Genel Kurul Toplantısı 3 Mayıs 2009 tarihinde TOBB toplantı salonunda 160 delegenin katılımı ile gerçekleştirildi.14 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantının divan başkan ve üyelerinin seçiminin ardından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve Türk Şehitlerimiz ruhuna 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından protokol konuşmaları için kürsüye gelen Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sayın Ali BOĞA,1 Mayıs 2009 tarihinde yapılan 60. Hükümetin kabine değişikliği sonucu göreve gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat ERGÜN’ ün ve yine aynı değişiklik ile Devlet Bakanı olarak görev teslimi yapan bir önceki Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN’ ın selamlarını iletti. Sayın Ali BOĞA kendisinin yeni göreve gelmesine rağmen sanayi ve üretimin sorunlarına çok yakın olduğunu ve Türkiye ekonomisi için OSB’lerin öneminden bahsetti. Ayrıca OSB’lerin sorunlarının çözümünde hepbirlikte çalışacaklarından bahsederek haziruna teşekkür ederek genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Daha sonra kürsüye gelen Malatya milletvekili Sayın Mücahit FINDIKLI, bir milletvekili ve eski bir OSB temsilcisi olarak OSB, sanayi ve üretim için yapılması gerekenler için hem kendisinin hem de tüm vekil arkadaşlarının her daim OSB’lerin sorunlarının çözümünde ellerinden geleni yapacaklarından endişe duyulmamasını belirtti.
Yönetim Kurulunun Mayıs 2008-Nisan 2009 dönemi faaliyet raporunun okunması için kürsüye davet edilen OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut YILMAZ, Genel Kurul Temsilcilerine katılımları için teşekkür ederek OSBÜK’ ün OSB’lerin sorunlarının çözümünde geçen dönemde yapılan çalışmalardan bilgi sundu.
Genel Kurul Toplantısı Gündeminin 12. maddesi gereği süresi dolan Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin yerine yenileri seçildi.
VII. Olağan Genel Kurul Toplantısında göreve gelen yeni Yönetim ve Denetim Kurulu asıl ve yedek Üyeleri;
YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

1-M.Suat HACISALİHOĞLU-Trabzon Arsin OSB
2-Zeki ŞAHİN-İnegöl OSB

olarak belirlenmiştir.

Gündemin maddeleri gereği kürsüye gelen temsilcilerin konuşmalarının dinlenmesinden sonra başka söz alan kalmaması sebebi ile toplantı saat 15:35 te divan başkanı tarafından kapatıldı.