OSBÜK IV. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 MAYIS 2006 TARİHİNDE ANKARA'DA TOBB SALONUNDA YAPILDI - OSBÜK - OSBÜK

OSBÜK IV. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 MAYIS 2006 TARİHİNDE ANKARA’DA TOBB SALONUNDA YAPILDI

30-03-2008

OSBÜK IV. Olağan Genel Kurul Toplantısı TOBB Salonunda Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Temsilcisinin gözetiminde OSBÜK? e kayıtlı 89 OSB?den 70 temsilcinin katılımı ile 28 Mayıs 2006 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Toplantı TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu?nun konuşması ile açılmıştır. Genel Kurul Gündemi gereği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent KOŞMAZ, Denetim Kurulu Raporunu OSBÜK Denetçisi Sayın Erhan Ortaköylü ve Mali Bilanço ve Gelir-Gider Tabloları ile Çalışma Programını Delegelere Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mahmut Yılmaz sunmuşlardır. Yapılan görüşmelere sonucu Gündem maddeleri onaylanmıştır. Toplantıda Yönetim Kurulunun İbrası ve OSB?lerin Sorunları ve Çözüm Önerileri maddelerinde Divan Başkanının söz vermesi üzerine; -İzmir Atatürk OSB Başkanı Sayın Hilmi Uğurtaş, -İzmir Atatürk OSB Delegesi Sayın Sayıl Dinçsoy, -Kayseri OSB Başkanı Sayın Ahmet Hasyüncü, -Kocaeli Gebze TOSB-TAYSAD OSB Delegesi Sayın Yunus Çiftçi, -Silifke OSB Başkanı Vedat Ata, -İkitelli OSB Delegesi Nuri Konak -Erzurum Merkez I. OSB Başkanı Efrahim Güngör, -Uşak OSB Başkanı Hazım Sesli kürsüye gelerek görüş ve önerilerde bulunmuşlardır. OSBÜK IV. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sayın Bülent Koşmaz? ın teşekkür konuşması ile sona ermiştir.