'OSBÜK GENEL KURUL TEMSİLCİLERİ DAYANIŞMA YEMEĞİ' 27 MAYIS 2007 PAZAR GÜNÜ SAAT 1930 DA HOTEL DEDEMAN ANKARA'DA YAPILIYOR' - OSBÜK - OSBÜK

‘OSBÜK GENEL KURUL TEMSİLCİLERİ DAYANIŞMA YEMEĞİ’ 27 MAYIS 2007 PAZAR GÜNÜ SAAT 1930 DA HOTEL DEDEMAN ANKARA’DA YAPILIYOR’

30-03-2008

OSB Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu, Ülkemizin hemen her köşesinden Genel Kurul için Ankara?ya gelecek OSB Temsilcilerinin birbirlerini daha yakından tanımaları, samimi ortamlarda ortak sorunlarını görüşmeleri ve dostluklarını güçlendirmeleri amacıyla 27 Mayıs 2007 Pazar günü saat 1930 da HOTEL DEDEMAN ANKARA? da yemekli bir toplantının yapılmasına karar vermiştir. Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Ali ÇOŞKUN ve Bakanlık üst düzey yöneticileri ve TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU? nun da onurlandıracağı yemekli toplantıya tüm OSBÜK Genel Kurul Temsilcileri davetlidir. Toplantının : Tarihi: 27 Mayıs 2007 Pazar Saati: 1930 Yeri: Ankara Dedeman Oteli Opal Salonu. LCV: 24.05.2007 Tarih saat 1700? ye kadar katılımınızı bildiriniz. TEL: 0312 419 41 00 FAX:0312 419 27 00 E-POSTA: eylem@osbuk.org OSB Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu