OSB ÜST KURULUŞU VIII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 19 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00 DA ANKARA RİXOS OTELDE YAPILACAKTIR - OSBÜK - OSBÜK

01-06-2010

OSB Uygulama Yönetmeliği’nin 147. maddesi gereği OSB Üst Kuruluşu’ nun VIII. Olağan Genel Kurul Toplantısı; Genel Kurul Üyelerinin en az 2/3 çoğunluğu ile toplanması gereken ilk toplantı;
a)11 Haziran 2010 tarihinde saat 1000 da, OSB Üst Kuruluşu Merkezi, Tunus Cad. No: 5/ 6 Kavaklıdere –ANKARA, (OSB GENEL KURUL TEMSİLCİLERİNİN KATILIM BİLGİLERİNDEN ANLAŞILDIĞI ÜZERE OSBÜK VIII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 19 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 1000 DA ANKARA RİXOS OTELDE YAPILACAKTIR.)
b)Birinci toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamaması halinde, ikinci toplantı;19 Haziran 2010 tarihinde saat 1000 da Rixos Grand Ankara Otel, Atatürk Bulvarı No:183 Kavaklıdere –ANKARA
adresinde yapılacaktır.

Bu sebeple, 25.05.2010 tarihinde iadeli taahütlü olarak gönderilen davet yazıları ile toplantı gündem ve eklerinin bulunduğu Genel Kurul Kitapçığının Üye OSB OSBÜK Genel Kurul Temsilcilerine bildirilmesini ve OSB Uygulama Yönetmeliğinin 154. maddesi gereğince, “Temsilci İkametgah”larının 08.06.2010 tarihi mesai saati bitimine kadar OSBÜK’ e yazılı olarak bildirilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,
OSB ÜST KURULUŞU

NOT:
1-OSB GENEL KURUL TEMSİLCİLERİNİN KATILIM BİLGİLERİNDEN ANLAŞILDIĞI ÜZERE OSBÜK VIII. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 19 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 1000 DA ANKARA RİXOS OTELDE YAPILACAKTIR.